Muziek
De Bosuil , Vrakkerveld 2c, Weert
13 oktober 2024
15:00
€23,00

Arizona Chain

Laat je verrassen door Arizona Chain met liveband! Op zang vind je 3 zussen en hun tante; Chantal, Maartje, Bregje en Esther. Na jarenlang samen, en los van elkaar met muziek bezig te zijn geweest, besloten ze in 2019 hun krachten te bundelen en richtten ze de band ‘Arizona Chain’ op. Dat de vier dames familie van elkaar zijn, weerklinkt in de mooie meerstemmige samenzang, die bij de gekozen nummers goed tot zijn recht komt!

De vier zangeressen uit Peel & Maas hebben een voorliefde voor country/americana muziek, waarbij je moet denken aan de klassiekers, maar ook aan modernere liedjes die de revue zullen passeren. Deze liedjes omlijst met persoonlijke anekdotes, maken dat je een verrassende show mag verwachten, waarbij je getrakteerd wordt op het beste van Arizona Chain. Ze doen dit uiteraard niet alleen, maar worden ondersteund door een liveband, die met een variatie aan instrumenten zullen bijdragen aan een geweldige muzikale voorstelling.

Support: Midnite Moses
Midnite Moses is een band die zijn oorsprong vindt in de diepe passie voor muziek en de onverzadigbare drang om verhalen te vertellen. De bandleden komen samen om een unieke en opwindende muzikale ervaring te creëren die doordrenkt is van energie en emotie.

Met hun roots stevig verankerd in Southern Rock en een vleugje Country, weet Midnite Moses een geluid te produceren dat zowel herkenbaar als verfrissend is. Elk lid brengt zijn eigen unieke invloeden en stijlen naar de tafel, wat resulteert in een fusion van klanken die de ziel raken.