Muziek Workshop
Grenswerk , Peperstraat, Venlo
23 oktober 2024
19:30
€0,00

Ganz – Masterclass presented by TrapLab Academy & Check one-two

Wil je je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Meld je dan aan voor de exclusieve masterclass met de ervaren producer Ganz in Grenswerk! Scoor nu een GRATIS ticket via deze pagina.

Deze masterclass biedt een unieke kans om te leren van een expert in de muziekwereld en is perfect voor iedereen die bezig is met muziekproductie. Tijdens de masterclass ontdek je hoe Ganz zijn tracks maakt en leer je de technieken die hij gebruikt.

Hij neemt je stap voor stap mee in het proces, van het eerste idee tot de volledige track, en laat zien hoe hij zijn inspiratie vertaalt naar een eindproduct. Daarnaast krijg je de gelegenheid om je brandende vragen te stellen en persoonlijk advies te ontvangen om je productievaardigheden te verbeteren.

Je krijgt een kijkje achter de schermen van de muziekproductie van een producer met jarenlange ervaring en talloze tracks op zijn naam. Bovendien kun je kennismaken met andere getalenteerde muzikanten en producers, wat een geweldige kans biedt om je netwerk uit te breiden.

Of je nu een beginner bent of al gevorderd, je zult waardevolle technieken en tips leren die je direct kunt toepassen in je eigen werk.