Muziek
De Bosuil , Vrakkerveld 2c, Weert
2 november 2024
20:00
€23,00

MARILLION BY PASSING STRANGERS & DRY LAND.

Deze avond duiken we in de muzikale geschiedenis van Marillion; één van meest invloedrijke bands uit de neoprogressieve-rock. Dit doen we met twee verschillende bands: Passing Strangers neemt het tijdperk met zanger Fish voor haar rekening en Dry Land richt zich op de latere jaren met Steve Hogarth.

Marillion tribute Dry Land speelt nummers van alle albums van “Seasons End” tot “An hour before it’s dark”, het 20ste studioalbum uit 2022.
Een greep uit hun setlist bevat: Out of this World, Power, Runaway, White Paper, Real Tears for Sale, Afraid of Sunlight, Neverland, Hooks in you, The Great Escape, Easter, Whatever is Wrong With You, Cover my Eyes en vele anderen.

De band Passing Strangers neemt de luisteraar muzikaal mee naar de jaren 80:
De beginjaren van Marillion zijn nauw verbonden met de destijds charismatische frontman Derek William Dick – beter bekend als “Fish”.
Naast het album “Misplaced Childhood”, dat centraal staat in de concerten bevat de setlist natuurlijk ook de klassiekers van de andere albums met FISH, die vaak niet meer te vinden zijn in de hedendaagse uitvoeringen van de originelen.