Muziek
De Bosuil , Vrakkerveld 2c, Weert
15 december 2024
20:00
€30,00

Classic Hits In Concert

Het beste uit De Lijst Der Lijsten! December staat bekend als de maand van de legendarische toplijsten met de grootste klassiekers aller tijden, waaronder natuurlijk de onmiskenbare Top2000. Dit jaarlijkse festijn is iets waar menig muziekliefhebber reikhalzend naar uitkijkt.

Classic Hits In Concert is een grote band van meer dan twintig getalenteerde muzikanten en verzorgt een avondvullende show in steeds wisselende samenstellingen. De voorstelling voert het publiek mee met ultieme meezingers, maar ook met verrassende pareltjes uit de Top2000. De avond staat geheel in het teken van tijdloze pop-, rock- en soulklassiekers uit de allergrootste hitlijsten.

Classic Hits In Concert brengt ook nummers die je niet snel live zou verwachten. Het is een mix van herkenning en verrassing, altijd verpakt in een boeiend verhaal. Evergreens, one-hit-wonders, iconische gitaarsolo’s en verborgen juweeltjes volgen elkaar in hoog tempo op. Een eerbetoon aan de pioniers die al jaren standhouden in de lijst der lijsten, met de ambitie om de originele uitvoeringen zo dicht mogelijk te benaderen.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, Hollands Got Talent, Physical Graffiti en Steve Conte.