Stappen
Zaal Zeven , Maasheseweg 80a, Venray
2 november 2024
19:00
€17,50

Tipsy before Twelve

Tipsy before Twelve: Jouw muzikale reis door tijd en genres!

Tipsy before Twelve

Tipsy before Twelve is jouw ticket naar een muzikale reis door tijd en genres. Van pop tot rock, van house tot klassieke danshits, wij hebben het allemaal voor je in petto. Bereid je voor op een avond vol hits en onvergetelijke melodieën! Het feest begint om 19.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Zo kun je lekker vroeg van huis en op tijd weer thuis zijn, zodat je nog volop kunt genieten van je katerloze zondag, de oppas op tijd kunt laten vertrekken of zelfs een afterparty bij vrienden kunt organiseren!

Verwacht een avond vol muziek en visuele pracht, met gevarieerde hits verzorgd door DJ John Macraven, een van Nederlands bekendste party DJ’s. John is onder andere resident DJ in het bekende Cooldown Café in Amsterdam en kent alle geheimen van de dansvloer.

Mis het niet! Nodig je vrienden uit en laten we samen de avond veroveren.

Tickets

  • Early Bird: €14,50 p.p.
  • Regulier: €17,50 p.p.
  • Groepsticket vanaf 6 personen: €15,- p.p.

Dineren

Voordat de avond begint, ben je van harte welkom bij Hotel Restaurant Asteria voor een heerlijk diner. Kies uit smakelijke gerechten van het à la carte menukaart of geniet van een verrukkelijk menu, zoals het 3-gangen Proeverijmenu. Wil je verzekerd zijn van een tafel in ons restaurant? Reserveer dan van tevoren.

Overnachten

Geen zin om na het feest naar huis te rijden? Maak je geen zorgen! Reserveer een comfortabele kamer bij Hotel Asteria en geniet van een ontspannen verblijf.