Muziek
De Vilgaard , Schandeloseweg 1 Velden
21 december 2024
20:00
€17,50

Broadway in concert

Get ready for a Broadway show in Velden!

Beleef een fantastisch concert vol muzikaal spektakel! Op 21 en 22 december brengen we de glamour van Broadway naar Velden. Laat je meevoeren door de betoverende melodieën van musicals zoals Phantom of the Opera, The Greatest Showman, We Will Rock You, Jesus Christ Superstar, Zondag in het Zuiden en Mamma Mia.

Sterke cast en muzikale begeleiding
Met schitterende zang van Floor Simons, Roy Verbeek en Cheryl Zwiggelaar. Zij worden begeleid door de fanfare en drumband, onder leiding van dirigenten Hans Thijssen en Tim Verstegen. Dansers van dansstudio Liselotte Gijsen zorgen voor een extra dimensie en maken de show compleet.

Uniek concertwerk en zang uit de Veldense revue
Maar er is méér! Speciaal voor Broadway in concert is een uniek concertwerk gearrangeerd met bekende songs uit de succesvolle Veldense revue Onrös um ’t Scholtishoes. Voor de zang zorgen de originele zangers uit de revue. Hoe tof is dat?

Bijzonder jubileumconcert
Geniet van de grootste Broadway hits en laat je betoveren door Muziekvereniging Fanfare Velden, die dit jaar haar 160-jarig jubileum viert. Dit bijzondere concert vindt plaats op zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december in BMV de Vilgaard.

Kom samen met vrienden en familie en ervaar een onvergetelijk concert! Noteer deze data nu alvast in je agenda. Informatie over de voorverkoop op www.fanfarevelden.nl. Mis het niet!