Junior
Museum Peel en Maas , Aan de Koeberg 3 in Helden
23 oktober 2024 - 25 oktober 2024
18:30 - 21:00
€5

Museum in het Donker

MUSEUM IN HET DONKER IS TERUG! In de herfstvakantie op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober kun je weer door een donker museum gaan speuren tussen 18.30 uur en 21.00 uur! Geef je op door een mailtje te sturen naar info@museumpeelenmaas.nl.
Gebruikmakend van een zaklamp zoek je in het museum naar antwoorden op de zestien vragen om een nieuw raadsel op te lossen. Als de lampen uit zijn en de zon onder is, krijg je een zaklamp, of brengt er zelf een mee.
Het museum is speciaal aangekleed in herfst- en Halloween sferen. Het is spannend, maar niet (te) eng. Maar pas goed op waar je loopt; het betreden van een donker museum is op eigen risico!
De inloop van de activiteit vindt plaats tussen 18.30-20.30 uur. In verband met de kleine ruimtes is van tevoren opgeven verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@museumpeelenmaas.nl. Vermeld de naam, de dag en het tijdstip en met hoeveel mensen je langs wilt komen. Kinderen tot 13 jaar kunnen gratis naar binnen, ouders betalen 5 euro per persoon.
De afgelopen jaren vonden de eerste edities van Museum in het Donker plaats. Dit was een groot succes! Vorig jaar hebben ruim tweehonderd mensen deelgenomen, waarvan het grootste deel kinderen. Graag tot snel!